Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

Zeelandflitsen.


De NELOS foto-, film-, en videocommissie organiseert op regelmatige basis cursussen onderwater-fotografie en onderwater-videografie. 

Buiten deze cursussen worden er jaarlijks 2 wedstrijden georganiseerd. 

Om alle data van cursussen, wedstrijden en andere te weten te komen zie in agenda van de website http://www.onderwaterfotografie.be/.

Indien je vragen hebt wees niet bedeesd, het bestuur kan je altijd helpen. Alvast veel surfplezier.

De volgende Zeelandflitsen wedstrijd gaat door in Zeeland, Nederland. Het is een wedstrijd georganiseerd door de Nelos Foto-,Film- en Videocommissie die jaarlijks doorgaat rond dezelfde periode (mei).

De inschrijvingen gebeuren ter plaatse in duikshop Oktopussy in Wemeldinge (zie reglementering voor tijdstip).
 
Het is en live wedstrijd. Dat wil zeggen dat je bij de start een leeg filmpje krijgt (of digitaal je filmkaartje formateert of een lege videoband meeneemt) en deze de dag zelf in Zeeland volschiet. 's avonds worden de onbewerkte foto's afgegeven bij de organisatie in de duikshop.

Het interessante aan deze wedstrijd is dat iedereen dezelfde kansen en omstandigheden heeft. Een goede kennis van Zeeland kan een voordeel zijn om de goed duikstekken uit te kiezen naar gelang het weertype.

Iedere fotograaf kan dus zijn fotografische kunst naar voor brengen in een spannende wedstrijd van 1 dag. Uiteraard is deze wedstrijd geschikt voor iedereen : beginner of gevorderde van eender welke federatie.

Meer info op
http://www.onderwaterfotografie.be/

Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

Een koppel Rainfordia opercularis in het kweekaquarium van De Jong Marinelife tijdens het bezoek van het ReefSecrets-team in april 2012

Foto: Patrick Scholberg