Portaalsite voor de échte zeeaquariaan

Zoeken op de site

Artikels publiceren

Op deze site streven we naar publikaties die een wetenschappelijk objectieve insteek hebben. Dit betekent dat we niet zomaar alles kunnen plaatsen.

ReefSecrets bestaat uit een een groep gemotiveerde en deskundige aquarianen die graag hun kennis willen delen met andere aquarianen om zo de kennis voor iedere hobbyist beschikbaar te stellen. Alle artikels op deze site zijn voor iedereen kosteloos beschikbaar.
Om zin en onzin te scheiden kan dus niet iedereen zomaar publiceren. Wij werken met een stelsel van redacteurs en hoofdredacteurs. Daarnaast kent ReefSecrets nog twee andere gebruikers: Gasten en Lezers

  • Een redacteur is een medewerker, aangesteld door het management van ReefSecrets, waarvan de knowhow is bewezen over een bepaalt onderwerp, en die vrijelijk artikels mag publiceren over dit onderwerp. Artikels van een redacteur zijn onderhavig aan controle door een hoofdredacteur om de waarde en de inhoudelijke juistheid te waarborgen.
  • Een hoofdredacteur is een medewerker, aangesteld door het management van ReefSecrets, waarvan de knowhow is bewezen over een bepaalt onderwerp, en die eindverantwoordelijk is voor de artikels die door de redacteurs worden aangeleverd. Deze persoon is gerechtigd artikels goed of af te keuren. Bij goedkeuring wordt het artikel geplaatst op de site en is daarna voor iedereen te lezen en op te zoeken.
  • Gast: Zo gauw je op deze site komt, en je hebt je niet geregistreerd, dan kom je binnen als GAST. Je hebt kosteloos toegang tot alle artikels. Je kunt als gast echter geen commentaar geven of artikels waarderen. Daarvoor willen we dat je je registreert. Dit kan hier.
  • Lezer: Zo gauw je je geregistreert hebt verandert jouw status van gast naar LEZER. Als lezer heb je tevens de mogelijkheid om artikels te waarderen en om commentaar te geven op artikels. Dit commentaar is wel onderhevig aan controle om ook nu weer de kwaliteit van de inhoud te waarborgen. Als geregistreerde lezer heb je dus niet per definitie het recht om commentaar te plaatsen. Over het leveren van waarderingen en commentaar zie de bijbehorende artikels bij het onderwerp Reglement.

Indien je graag redacteur wilt worden dan kun je ons een e-mail sturen ( germain.leys at reefsecrets.org ) Lees eerst even dit artikel zodat je weet welke gegevens we van jou verwachten. We zullen dan contact met jou opnemen.

 

Inloggen Registreren

Uw account aanmelden

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Account aanmaken

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Paswoord *
Herhaal paswoord *
E-mail *
Herhaal e-mail *

Foto van de maand

Centropyge Foto Tanne Hoff

De halloween heremietkreeft Ciliopagurus strigatus
in het aquarium van Stefaan Fabri

Foto: Patrice Cornelis